© 2011-2017 Food First| This page modified: 06 September 2017

foodFIRST Vijverbergsession

Coming up: Join-Up

foodFIRST theme 2016/17 "The African future is for young, well educated, market oriented and organized farmer-entrepreneurs" -- more to this theme on: A policy paradigm for rural development cooperation in Africa, Vijverbergsession of 2 December 2015.

Locatie: 7AM, Buitenhof 47, 2513 AH Den Haag.

12 December 2017 17.00 - 19.00 uur

Materiaal voor de vergadering: Proposed narrative for foodFIRST's 2018 international conference Join-up with African Agripreneurs

Op deze speciale Vijverbergsessie willen we de narrative voor de internationale conferentie van 8 en 9 februari, “Join-up with African Agripreneurs” centraal stellen, het verhaal dus dat richting geeft niet alleen aan de conferentie maar ook - en daar gaat het vanzelfsprekend om - aan het beleid van het kabinet en de andere actoren in de vierhoek in de komende periode, betreffende de samenwerking met Afrika rond de thema’s voedsel en landbouw. Enkele contouren van deze narrative zijn:

Het ECDPM heeft het op zich genomen om hiervoor een voorzet te formuleren, die ruim vóór 12 december zal worden toegestuurd.

Op de Vijverbergsessie zal Ewald Wermuth van ECDDM hier een korte toelichting op geven.

Daarna zal Ton Dietz zijn visie geven, het gepresenteerde document kritisch bespreken en daarmee richting geven aan het gesprek.

Wij zijn aanwezig: